Μενού
Η πριγκίπισσα του Μαρόκου Λάλλα Σάλμα
Η πριγκίπισσα του Μαρόκου Λάλλα Σάλμα | AP
  • Α-
  • Α+

Στην Ελλάδα βρίσκεται η πριγκίπισσα του Μαρόκου, Λάλλα Σάλμα και συγκεκριμένα στην Ηλεία. Έφτασε οδικώς από το αεροδρόμιο του Αράξου, όπου προσγειώθηκε το αεροπλάνο της, συνοδευόμενη από τα δύο παιδιά της, τον γιο της Πρίγκιπα Μουλά Χασάν και την κόρη της Πριγκίπισσα Λάλλα Χαντίγια. 

Η πριγκίπισσα δεν είχε επισκεφθεί την περιοχή εδώ και δύο χρόνια λόγω της πανδημίας, αλλά φαίνεται πως της άρεσε η Κυλλήνη και δεν έχασε ευκαιρία να την ξαναδεί από κοντά.

Έτσι, σύμφωνα με το patrisnews στην επίσκεψη της στην Ελλάδα, δύο χρόνια μετά, η Πριγκίπισσα επέλεξε να περάσει μερικές ημέρες διακοπών σε ξενοδοχείο της περιοχής μαζί με τα αγαπημένα της παιδιά και άλλα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας του Μαρόκου.

Η Λάλλα τιμάται ιδιαίτερα αφού έχει ιδρύσει έναν φορέα για την πρόληψη του καρκίνου και συμμετέχει ενεργά σε εκστρατείες για την πρόληψη του AIDS στην Αφρική. Επίσης, αποτελεί τεράστιο πρότυπο για τις κοπέλες της χώρας της λόγω των δράσεων της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA