Έσπασαν, κατέστρεψαν, έκλεψαν, δεν άφησαν τίποτα όρθιο ανεγκέφαλοι στο γήπεδο Παναριτίου στο Δήμο Ναυπλιέων στην Αργολίδα, φτάνοντας στο σημείο να ξηλώσουν ακόμα και τους ηλιακούς θερμοσίφωνες, πόρτες, υδραυλικά και ηλεκτρονικούς πίνακες.
Σύμφωνα με το argolikeseidhseis, δεν είναι πρώτη φορά που άγνωστοι διέρρηξαν τον χώρο προκαλώντας εκτεταμένες φθορές και κλοπές μεταλλικών και όχι μόνο αντικειμένων.




Δεν δίστασαν μάλιστα να κλέψουν και εξοπλισμό των αθλητών με τους υπεύθυνους του γηπέδου και τον τοπάρχη να προχωρούν σε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα.
Στο γήπεδο βρέθηκε και η αντιδήμαρχος Σοφία Ξύδη που έμεινε έκπληκτη από την έκταση των ζημιών και ανέφερε πως θα γίνει προσπάθεια από τον Δήμο για άμεση αποκατάσταση και τοποθέτηση καμερών.
- Άραχθος: Ο τρίτος της παρέας περιγράφει τη στιγμή που τα δύο παιδιά «πάλευαν με το νερό»
- Ζέτα Θεοδωροπούλου για Παναγιώτη Ταχτσίδη: «Στείλτε στη σύντροφό του τι κάνει όταν δεν είναι μαζί»
- Το Ισραήλ κλείνει τις πρεσβείες του σε όλο τον κόσμο μετά το χτύπημα στο Ιράν
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Οι επισκέψεις του ζευγαριού σε ψυχολόγο και το κλινικό «προφίλ» του 50χρονου
- Κρίνο και Αγκάθι: Η ιστορία και οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς
- Μητσοτάκης από Βούλα: «Πολλοί νομίζουν ότι κάνω προεκλογική εκστρατεία - Το 2027 οι εκλογές»
- Βραζιλία: Το ανατριχιαστικό στόρι της 21χρονης που σκοτώθηκε σε «rope jumping»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.