Μενού
ekklisia
Εκκλησία στη Λευκάδα | Eurokinissi/ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
  • Α-
  • Α+

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Ρουπακιά Τριταίας στην Αχαΐα όταν εισέβαλλε μαινόμενος κάτοικος και άρχισε να προκαλεί φθορές σε ό,τι έβρισκε μπροστά του.

Όπως μεταδίδει το flamis.gr, όλα έγιναν στις 7:30 το πρωί της Κυριακής (26/05) όταν είχαν ξεκινήσει να λειτουργούν οι μικροφωνικές του ναού για να ακούγεται η Θεία Λειτουργία στο χωριό.

Αυτό φαίνεται πως δεν άρεσε σε έναν κάτοικο, ο οποίος εισέβαλε στην εκκλησία σε έξαλλη κατάσταση επειδή ο δυνατός ήχος ξύπναγε το βρέφος που κοιμόταν στο σπίτι  του με αποτέλεσμα να αρχίσει να κλαίει.

Ο μαινόμενος κάτοικος έσπασε το μαρμάρινο περιστέρι πάνω στο οποίο τοποθετεί ο ιερέας το Ευαγγέλιο, κουνούσε εικόνες ενώ «επιτέθηκε» και στα μανουάλια/

Και όλα αυτά εν μέσω φωνών μέσα στον χώρο της Εκκλησίας, με τους πιστούς να μένουν με ανοιχτό το στόμα.

Ο ιερέας δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει, αφού όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα. Αστυνομία δεν εκλήθη, όμως είναι βέβαιο ότι η Εκκλησία θα κινηθεί νομικά κατά του συγκεκριμένου άνδρα. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA