Μενού
Προαστιακός
Προαστιακός | ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Ταλαιπωρία για τους επιβάτες της αμαξοστοιχίας 12352 του προαστιακού (Άγιος Ανδρέας – Κάτω Αχαΐα), καθώς παραμένει ακινητοποιημένη στον σταθμό Άλισσος λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε κοντά στη γραμμή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αναμένονται καθυστερήσεις στα δρομολόγια του προαστιακού Πάτρας, ενώ τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 12352 και 12353 (Άγιος Ανδρέας - Κάτω Αχαΐα), καταργούνται.

Ακινητοποιήθηκε επιβατική αμαξοστοιχία στις Αφίδνες: Έπεσαν δέντρα στις ράγες

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα σήμερα, ακινητοποιήθηκε η αμαξοστοιχία Intercity (IC 51) μεταξύ Αφιδνών και Αγίου Στεφάνου, λόγω πτώσης δέντρων από την κακοκαιρία στη γραμμή που είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή της ηλεκτροδότησης και της κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μηχανοδηγοί του Intercity αντιλήφθηκαν άμεσα τους πεσμένους κορμούς και πρόλαβαν να σταματήσουν εγκαίρως το τρένο το οποίο μένει ακινητοποιημένο στο σημείο.

Λόγω της διακοπής κυκλοφορίας μεταξύ Αθηνών και Αφιδνών, τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών IC51, 1542 και 1543 θα υποκατασταθούν με λεωφορεία. Επίσης, η αμαξοστοιχία IC 60 αναμένει στον Σ.Σ Ρέντη ενώ αναμένονται σημαντικές καθυστερήσεις στα δρομολόγια.

Επαναλειτουργία σιδηροδρομικής κυκλοφορίας στο τμήμα Λάρισα – Ραψάνη – Λάρισα

«Η Hellenic Train ενημερώνει ότι, από Δευτέρα 6.11.2023 επανέρχονται τα σιδηροδρομικά δρομολόγια στο τμήμα Λάρισα – Ραψάνη – Λάρισα. Ως εκ τούτου, όλα τα δρομολόγια στο τμήμα Θεσσαλονίκη – Λάρισα – Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιούνται με αμαξοστοιχίες, μετά την αποκατάσταση των ζημιών και παράδοση της σιδηροδρομικής γραμμής από τον διαχειριστή υποδομής, ΟΣΕ. Σημειώνεται ότι, το πρόγραμμα δρομολογίων του Προαστιακού Λάρισα - Θεσσαλονίκη - Λάρισα επανέρχεται στον προγραμματισμό που ίσχυε πριν της διακοπή της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας. Επίσης, επανέρχεται το δρομολόγιο του λεωφορείου 12571 στο τμήμα Βόλος – Λάρισα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA