Μενού
peripoliko
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός σήμανε στις Σέρρες και πιο συγκεκριμένα στο δημαρχείο Βισαλτίας μετά τον εντοπισμό «εκρηκτικού μηχανισμού», ο οποίος διαπιστώθηκε μετά από έρευνες πως ήταν δεσμίδες με 20ευρα.

Το περιστατικό στις Σέρρες αποκαλύφθηκε όταν λάμβανε χώρα μία μετακόμιση στο γραφείο της γραμματέως και ανοίχτηκε ένα παλαιό συρτάρι στο οποίο βρέθηκε ένας φάκελος με έναν μηχανισμό. Αμέσως, κινητοποιήθηκαν όλοι, με αποτέλεσμα να κληθούν πυροτεχνουργοί της ΕΛΑΣ.

Τελικά, διαπιστώθηκε πως ήταν φάκελος που είχε μέσα δύο δεσμίδες με χαρτονομίσματα των 20 ευρώ και έναν μηχανισμό, και έτσι έληξε ο συναγερμός ενώ οι αστυνομικοί απομακρύνθηκαν.

Σέρρες: Τι έγινε ακριβώς με τον «εκρηκτικό μηχανισμό»

Στο συγκεκριμένο σημείο στις Σέρρες λειτουργούσε υποκατάστημα τράπεζας, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, έκλεισε και κάποια ντουλάπια και γραφεία δόθηκαν στον δήμο καθώς θεωρήθηκαν πως δεν πληρούσαν κάποια λειτουργία για το κατάστημα.

Σ' ένα από αυτά υπήρχε ο φάκελος με τον μηχανισμό, ενώ στο συρτάρι είχε γίνει προηγουμένως ληστεία με αποτέλεσμα αρκετά από τα χαρτονομίσματα να βρεθούν σκισμένα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA