Συναγερμός σήμανε στις Σέρρες και πιο συγκεκριμένα στο δημαρχείο Βισαλτίας μετά τον εντοπισμό «εκρηκτικού μηχανισμού», ο οποίος διαπιστώθηκε μετά από έρευνες πως ήταν δεσμίδες με 20ευρα.
Το περιστατικό στις Σέρρες αποκαλύφθηκε όταν λάμβανε χώρα μία μετακόμιση στο γραφείο της γραμματέως και ανοίχτηκε ένα παλαιό συρτάρι στο οποίο βρέθηκε ένας φάκελος με έναν μηχανισμό. Αμέσως, κινητοποιήθηκαν όλοι, με αποτέλεσμα να κληθούν πυροτεχνουργοί της ΕΛΑΣ.
Τελικά, διαπιστώθηκε πως ήταν φάκελος που είχε μέσα δύο δεσμίδες με χαρτονομίσματα των 20 ευρώ και έναν μηχανισμό, και έτσι έληξε ο συναγερμός ενώ οι αστυνομικοί απομακρύνθηκαν.
Σέρρες: Τι έγινε ακριβώς με τον «εκρηκτικό μηχανισμό»
Στο συγκεκριμένο σημείο στις Σέρρες λειτουργούσε υποκατάστημα τράπεζας, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, έκλεισε και κάποια ντουλάπια και γραφεία δόθηκαν στον δήμο καθώς θεωρήθηκαν πως δεν πληρούσαν κάποια λειτουργία για το κατάστημα.
Σ' ένα από αυτά υπήρχε ο φάκελος με τον μηχανισμό, ενώ στο συρτάρι είχε γίνει προηγουμένως ληστεία με αποτέλεσμα αρκετά από τα χαρτονομίσματα να βρεθούν σκισμένα.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.