Αγωνία για τον 14χρονο Αρμανίκ (Βαγγέλη) Ντ., από τον Άλιμο. Τα ίχνη του χάθηκαν στις 22 Δεκεμβρίου και μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Την εξαφάνιση του ανήλικου έκανε γνωστή το «Χαμόγελο του Παιδιού» με ανακοίνωσή του την Τετάρτη (07.01.2026).
Όπως ανακοίνωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση, ο Αρμανίκ (Βαγγέλης) Ντ., 14 ετών αγνοείται από τις 22/12/2025 από χώρο παιδικής προστασίας στην περιοχή του Αλίμου.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε την Τετάρτη, 07/01/2026, για την εξαφάνισή του και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Ο Αρμανίκ (Βαγγέλης) Ντ. έχει ύψος 1,80 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε είναι άγνωστο τι φορούσε.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας, αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.