Συναγερμός έχει σημάνει τα τελευταία λεπτά στο Κιλκίς, καθώς ένας 28χρονος απειλεί να πέσει από γέφυρα στο Πολύκαστρο.
Σύμφωνα με το grtimes.gr στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της αστυνομίας και ειδικός διαπραγματευτής.
Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, είχε προηγηθεί σήμερα (16/4) δικαστική απόφαση κατά του ίδιου, για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.
Λόγω του συμβάντος, στην ΠΑΘΕ Θεσσαλονίκης - Ευζώνων γίνονται έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Κιλκίς: Το αίτημα του 28χρονου
Στο grtimes.gr σημειώνεται ότι ο άνδρας διαμένει σε δομή της περιοχής μαζί με τη σύζυγό του, η οποία μετά από σχετική απόφαση δικαστηρίου, πρέπει να μεταφερθεί σε άλλη δομή.
Στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται ότι το αίτημα του 28χρονου είναι να μη γίνει η μετακίνηση που αποφάσισε το δικαστήριο.
- Όταν ο καθηγητής Δημήτρης Λιαντίνης εξήγησε πώς έμοιαζε η Ωραία Ελένη του Ομήρου
- Eurovision 2026: Ανατροπή στα τελευταία προγνωστικά - Τι θα δείξει απόψε η ΕΡΤ
- Ευάγγελος Λεμπέσης: Ο κοινωνιολόγος που εξήγησε γιατί οι βλάκες συχνά κυβερνούν τον κόσμο
- Ποια Ελλάδα και Ισπανία; Εκατομμύρια Βρετανοί τουρίστες επιλέγουν αυτή τη χώρα για διακοπές, με 15 ευρώ πτήσεις
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.