Μενού
astinomia
Αστυνομία | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στιγμές αγωνίας βίωσε ένας άνδρας στα Άνω Λιόσια, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατό του από αδέσποτη σφαίρα, την ώρα που βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού και ετοιμαζόταν να πιει τον καφέ του.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, περιέγραψε το περιστατικό, αλλά και τον πανικό που άρχισε να τον κυριεύει όταν κατάλαβε πως είχε τραυματιστεί στο ποδί του από τη σφαίρα. «Σκύβω να πιω τον καφέ και με το που σηκώνω το κεφάλι, ακούω τρεις πυροβολισμούς» είπε αρχικά για το περιστατικό.

Όπως είπε, με το που σήκωσε το κεφάλι, «κατευθείαν καρφώνεται η αδέσποτη σφαίρα πάνω στο γόνατο». Περιγράφοντας το περιστατικό, σημείωσε ότι «εάν ήταν λίγο πιο μπροστά εκείνη την ώρα», η σφαίρα θα μπορούσε να τον είχε βρει στο κεφάλι και να υπήρχαν αρνητικές εξελίξεις.

Στη συνέχεια, τον έπιασε πανικός και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. «Με έπιασε πανικός εκείνη την ώρα. Ο φίλος μου φώναζε, βγήκαν οι γείτονες οι οποίοι πήραν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ήρθαν γρήγορα τα παιδιά με τις μηχανές» είπε.

Έρευνα για το περιστατικό διεξάγουν οι Αρχές.
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA