Μενού
Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών
Η γέφυρα Φύλλων στην Εύβοια, πριν και μετά την αποκατάσταση των ζημιών | Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών
  • Α-
  • Α+

Στην κυκλοφορία δόθηκε η γέφυρα Φύλλων, στη Δημοτική Ενότητα Ληλαντίων, του Δήμου Χαλκιδέων. Η γέφυρα που περνά πάνω από τον Λήλαντα ποταμό, είχε καταστραφεί από την κακοκαιρία «Θάλεια» που είχε πλήξει την περιοχή της Εύβοιας, στις αρχές Αυγούστου 2020.

«Η Εύβοια έχει πληγεί πολλές φορές από φυσικές καταστροφές. Οφείλουμε, σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, να κάνουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε, με βάση τους διαθέσιμους πόρους, έτσι ώστε να αποκαταστήσουμε αυτές τις ζημιές. Και γι’ αυτό, το επόμενο χρονικό διάστημα, προχωρούν και σημαντικές παρεμβάσεις από κοινού με τον αρμόδιο Υφυπουργό τον κ. Ταχιάο στη Βόρεια Εύβοια, ώστε να αποκαταστήσουμε με υψηλότερη ανθεκτικότητα και σε συνεργασία πάντα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τις καταστροφές που έχουν γίνει στην εν λόγω περιοχή. Επίσης, προχωρά και η παράκαμψη της Χαλκίδας», ανέφερε κατά την τελετή παράδοσης της γέφυρας Φύλλων, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας.

γέφυρα Φύλλων

«Η νέα γέφυρα των Φύλλων παραδόθηκε σε χρήση και είναι σύγχρονη και ανθεκτική. Συνεργαζόμαστε στενά με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για τις παρεμβάσεις που θα ακολουθήσουν στις γέφυρες Αφρατίου και Βασιλικού, αλλά και για όλα τα μεγάλα οδικά έργα που υλοποιεί στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός.

Παρόντες στην τελετή παράδοσης ήταν επίσης ο αρμόδιος Υφυπουργός Υποδομών Νίκος Ταχιάος, οι Βουλευτές Εύβοιας της Νέας Δημοκρατίας, Θανάσης Ζεμπίλης, Σίμος Κεδίκογλου και Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη, και η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.   

γέφυρα Φύλλων
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA