Σε απέραντο λασπότοπο έχουν μετατραπεί οι εκβολές του Πηνειού ποταμού, της κύριας διόδου των υδάτων από τον πλημμυρiσμένο κάμπο της Θεσσαλίας προς τη θάλασσα.
Την ίδια ώρα οι κάτοικοι της Καρδίτσας, της Λάρισα, του Βόλου και των Τρικάλων μετρούν τις πληγές τους, εκφράζοντας την ανησυχία τους για την επόμενη ημέρα και αντιμετωπίζοντας άμεσα υγειονομικό κίνδυνο, λόγω των νεκρών ζώων που είναι διάσπαρτα στον κάμπο.

Οι εικόνες από drone μιλούν από μόνες τους. Χιλιάδες κυβικά φερτών υλικών καταλήγουν στις ακτές της Λάρισας, αμέσως μετά τα Τέμπη, μετατρέποντας το γαλάζιο χρώμα και καφέ.




- Εξάρχεια: Το σενάριο που ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. - Τραγική φιγούρα ο πιστός σκύλος που δεν εγκατέλειπε τη σορό
- Μακριά αλλά τρομερό φαγητό: Αυτό είναι το πιο αδικημένο ελληνικό νησί για διακοπές
- Σκύλος 90FM: Ποιος βρίσκεται πίσω από τον πιο καλτ ραδιοφωνικό σταθμό της επαρχίας
- «Η αυτοκτονία δεν είναι τυχαία πράξη»: Πώς λειτουργεί από μέσα η Γραμμή Παρέμβασης 1018
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.