Ένα αποτροπιαστικό βίντεο από τη Θεσσαλονίκη έφερε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ και η εκπομπή «Live You», όπου αποτυπώνεται ένας οδηγός αυτοκινήτου να πατάει έναν σκύλο με το όχημά του και να το εγκαταλείπει.
Το περιστατικό καταγράφηκε σε ένα πάρκινγκ στη Θεσσαλονίκη, όπου ο σκύλος ήταν ξαπλωμένος, όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου τον πάτησε και τον εγκατέλειψε στο σημείο.
Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη στην περιοχή των Παλαιών Σφαγείων στη Θεσσαλονίκη, όπου ο οδηγός του ΙΧ περπάτησε αρχικά πεζός δίπλα στον σκύλο, ο οποίος ξαπλώσει στην άκρη ενός πάρκινγκ.
Στη συνέχεια του βίντεο από τη Θεσσαλονίκη, φαίνεται ο οδηγός να περνάει με το αυτοκίνητό του πάνω από τον σκύλο, ο οποίος έτρεξε και διέφυγε προτού τον σκοτώσεις.
Έπειτα, ο δράστης φαίνεται να σταματά για λίγα δευτερόλεπτα όταν ο σκύλος αρχίζει να τρέχει για να ξεφύγει.
Ευτυχώς, ο σκύλος είναι καλά στην υγεία του.
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.