Μενού
Περιπολικό Αστυνομίας
Επιχείρηση της ΕΛΑΣ | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας απασχόλησε την προηγούμενη εβδομάδα τις αστυνομικές Αρχές στην Αργολίδα, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 48χρονου πατριού, που απείλησε και χτύπησε τα «θετά» του παιδιά.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, σε βάρος του 48χρονου σχηματίστηκε δικογραφία κατόπιν εγκλήσεως της νυν συντρόφου του, διότι απείλησε το 6χρονο παιδί του με τη χρήση τσεκουριού, ενώ στη συνέχεια κλώτσησε τον 11χρονο αδερφό του ανηλίκου.

«Η παθούσα ενημερώθηκε για το ενδεχόμενο τα ανήλικα τέκνα του να μεταφερθούν σε δομή φιλοξενίας κάτι το οποίο δεν επιθυμούσε» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το συμβάν στην Αργολίδα.

Αργολίδα: Τι αναφέρει η ΕΛΑΣ για το περιστατικό

«Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ενός (1) ημεδαπού για ενδοοικογενειακή βία

Α.Τ. ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

Από το Α.Τ. Επιδαύρου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του ημεδαπού γεν. 1976, νυν σύντροφο της πρώην συζύγου του ημεδαπού γεν. 1981, κατόπιν εγκλήσεως που του υπέβαλε, διότι απείλησε το ανήλικο τέκνο του ημεδαπό, γεν. 2018, με τη χρήση τσεκουριού προκαλώντας του τρόμο και ανησυχία, ενώ επίσης άσκησε σωματική βία στο έτερο ανήλικο τέκνο του ημεδαπό γεν. 2013, καταφέρνοντας του κλωτσιά στο σώμα του. Παθών ενημερώθηκε για το ενδεχόμενο τα ανήλικα τέκνα του να μεταφερθούν σε δομή φιλοξενίας κάτι το οποίο δεν επιθυμούσε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA