Μενού
Αστυνομία
Αστυνομία | ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Τέσσερα μικρά παιδιά, ηλικίας 6, 4, 3 και 2 ετών, έπεσαν θύματα αρπαγής από τη μητέρα τους από χώρο φιλοξενίας στο Ίλιον.

Η επιμέλεια των παιδιών είχε αφαιρεθεί από την εισαγγελία καθώς «κινδύνευαν στον χώρο όπου ζούσαν» όπως ενημέρωσε, μέσω του ΑΝΤ1, ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος. 

«Τα παιδιά ήταν σε χώρο παιδικής προστασίας, όχι του Χαμόγελου του Παιδιού - αν και δεν έχει σημασία αυτό, στο Ίλιον όπου η μητέρα, από την οποία η εισαγγελία είχε πάρει τα παιδιά, (σ.σ. τα άρπαξε)» είπε. 

Σημείωσε πως η γυναίκα είχε προγραμματισμένο ραντεβού για να δει τα ανήλικα, όταν και «άνοιξε με αιχμηρό αντικείμενο τον φράχτη και απείλησε τους ανθρώπους που φρόντιζαν τα παιδιά ότι έχει συνεργάτες που μπορεί να τους πυροβολήσουν». 

Χαρακτήρισε «μαφιόζικο» τον τρόπο που πήρε τα ανήλικα και επεσήμανε πως παρότι μιλάμε για τη μητέρα τους και όχι κάποιον ξένο, «δεν είναι όλες οι μαμάδες το ίδιο».

Ερωτώμενος για το εάν υπήρχε φύλαξη, εξήγησε πως συνήθως οι χώροι αυτοί φυλάσσονται, αλλά παρατήρησε πως «δεν μπορείς να κάνεις φρούριο έναν χώρο παιδικής προστασίας». 

Οι πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής για το περιστατικό δεν είναι ουσιαστικές, είπε σε άλλο σημείο και κάλεσε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με το Χαμόγελο ή τις Αρχές. 

«Να βρεθούν τα παιδιά γρήγορα» ευχήθηκε. 

Σημειώνεται πως οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA