Μενού
Ασθενοφόρο στην Αττική Οδό
Ασθενοφόρο στην Αττική Οδό | Glomex - @ALPHA
  • Α-
  • Α+

Ένα απαράδεκτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (09/12) στην Αττική Οδό, όταν ασθενοφόρο «κόλλησε» στην κίνηση καθώς αυτοκίνητα είχαν κλείσει τη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης.

Το ασθενοφόρο, σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, κινούνταν στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, και αναγκάστηκε να καθυστερήσει να μεταβεί στο συμβάν λόγω του μποτιλιάρισματος στη ΛΕΑ.

Άξιο αναφοράς για το περιστατικό στην Αττική Οδό και τη χρήση της ΛΕΑ, οι οδηγοί, σύμφωνα με τον ΚΟΚ, που τη χρησιμοποιούν με οποιονδήποτε τρόπο, έστω και για να προσπεράσουν προπορευόμενα οχήματα, τιμωρούνται με επί τόπου αφαίρεση των στοιχείων κυκλοφορίας και της άδειας οδήγησης για 60 ημέρες, καθώς και με διοικητικό πρόστιμο 200 ευρώ.

Σε περίπτωση υποτροπής μέσα σε διάστημα έξι μηνών, η άδεια οδήγησης αφαιρείται για διπλάσιο χρονικό διάστημα και ο παραβάτης υποχρεούται σε επανεξέταση για την επαναχορήγησή της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA