Περιστατικό ρύπανσης καταγράφηκε σε χωματόδρομο δίπλα από τα διόδια Ελευσίνας, στο ρεύμα προς Κόρινθο, αφού άγνωστοι πέταξαν, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, δεκάδες τόνους αποβλήτων μπλοκάροντας την κυκλοφορία.
Όπως ανέφερε ο ΑΝΤ1, τα απόβλητα μπλόκαραν βοηθητικό δρόμο της Εθνικής Οδού, δίπλα από τα διόδια Ελευσίνας, με επαγγελματίες και κατοίκους της παρακείμενης περιοχής να προειδοποιούν ότι μπορεί να εκδηλωθεί πυρκαγιά.
Ο συγκεκριμένος χωματόδρομος αποτελεί οδό διαφυγής για την παρακείμενη σήραγγα Ευταξίας του ΟΣΕ, ενώ καθημερινά χρησιμοποιείται από αυτοκίνητα ειδικού σκοπού για τη φροντίδα του αυτοκινητοδρόμου, ώστε να μειώνουν τις αποστάσεις που κάνουν
Όπως ειπώθηκε, κάτοικοι προειδοποιούν για φωτιά, ενώ τη ρύπανση εντόπισαν τεχνικοί του ΟΣΕ, οι οποίοι αύριο, Τρίτη, θα στείλουν έγγραφο στις αρμόδιες υπηρεσίες για να ξεκινήσει η διαδικασία καθαρισμού.
- Η Βαλέρια Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τις τρομερές ομοιότητες
- Έκρηξη στο εργοστάσιο Βιολάντα: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες - Τέσσερις ώρες κατέθεταν
- «Δεν διέθετε lane assist» λέει ο δικηγόρος της εταιρίας ενοικίασης του βαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ
- Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε η υποψήφια βουλεύτρια Αριστέα Καζάκου σε ηλικία 40 ετών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.