Μενού
vaggelis
Glomex/Mega
  • Α-
  • Α+

Ένας συμπαθέστατος σκύλος - θεραπευτής που βοηθά ανθρώπους στο Αιγινήτειο βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (17/2) στο πλατό της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega».

Ο λόγος για τον Βαγγέλη, όπως είναι το όνομά του, που παρέχει υποστήριξη μέσω θεραπείας, σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο, σε ενήλικες και παιδιά με αναπτυξιακές, μαθησιακές και ψυχικές δυσκολίες, όπως επίσης αναπηρίες και άλλα θέματα υγείας.

Μεταξύ άλλων, ο Βαγγέλης είναι σκύλος - θεραπευτής για ασθενείς με νευρική ανορεξία και καρκίνο.

Η εκπαιδεύτριά του, Κωνσταντίνα Θανάσουλα, αλλά και ο επίκουρος καθηγητής ψυχιατρικής, Φραγκίσκος Γονιδάκης εξήγησαν ότι η αλληλεπίδραση που μπορεί να έχει στην ψυχολογία των ασθενών ο σκύλος - θεραπευτής είναι κομβική.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...