Μενού
Ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη
Ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη | Hotelabc.gr
  • Α-
  • Α+

Ο επιχειρηματίας Βασίλης Μπρόβας, ιδιοκτήτης του ξενοδοχειακού συγκροτήματος ABC στη Θεσσαλονίκη  και πρόεδρος –επί 18 χρόνια– της Ένωσης Ξενοδόχων, έφυγε από τη ζωή, όπως γνωστοποίησαν σήμερα, με ανακοινώσεις τους, φορείς του τουρισμού της πόλης.

«Με βαθιά συγκίνηση και οδύνη η ΕΞΘ αποχαιρετάει τον επίτιμο πρόεδρό της, Βασίλειο Μπρόβα, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου ABC και έναν από τους πιο δυναμικούς επιχειρηματίες της ξενοδοχειακής οικογένειάς της. Ο Βασίλης Μπρόβας υπήρξε επί σειρά ετών ενεργό και δραστήριο μέλος της ΕΞΘ, διετέλεσε δε επί δεκαοκτώ έτη πρόεδρός της» αναφέρεται αρχικά σε ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδόχων.

«Ο εκλιπών άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμα του στην τουριστική ιστορία της πόλης μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

«Με βαθύτατη θλίψη αποχαιρετά τον Βασίλη Μπρόβα, έναν από τους πρωτεργάτες της ίδρυσης του Thessaloniki Convention and Visitors Bureau (TCVB), το «Thessaloniki Convention Bureau», που αποτέλεσε την εξέλιξη εκείνου του πρώτου φορέα» υπογραμμίζεται σε άλλη ανακοίνωση.

«H επαγγελματική του διαδρομή αφήνει ισχυρό αποτύπωμα προσφοράς στην πόλη μας και ειδικότερα στην ανάδειξη της σημασίας του συνεδριακού τουρισμού» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση. Υπενθυμίζεται ότι το ABC Hotel άρχισε να λειτουργεί το 1970, με την επωνυμία του ξενοδοχείου να αναφέρεται στα αρχικά του ιδρυτή του, Αθανάσιου (Α) Μπρόβα (Β) του Χρήστου (C).

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA