Βίντεο ντοκουμέντο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένας πολίτης, δείχνει ένα τρένο -στην Αθήνα- να περνάει από κεντρική διάβαση χωρίς να έχουν κατέβει οι μπάρες και να κορνάρει.
Σύμφωνα με το Action24, στην εν λόγω διάβαση στην Αθήνα δεν υπάρχει υπάλληλος φύλαξης, καθώς λειτουργούν με αισθητήρα στις ράγες και, όταν έρχεται το τρένο, κατεβαίνουν υποθετικά οι μπάρες, πράγμα που δεν έγινε στο βίντεο ντοκουμέντο.
Όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός, πρόκειται για έναν πολύ κεντρικό δρόμο που από τη μία πλευρά οδηγεί στην Αθηνών και από την άλλη στην Πλαταιών, στο ύψος της Πλατείας Καραϊσκάκη
Σε ό,τι αφορά το βίντεο, φαίνεται ο μηχανοδηγός του τρένου να περνάει χωρίς να έχουν κατέβει οι μπάρες, ενώ στο σχετικό βίντεο αποτυπώνεται να διασχίζουν την κεντρική διάβαση αυτοκίνητα.
Μάλιστα, παρόλο που κορνάρει ο μηχανοδηγός, για να σταματήσουν οι οδηγοί, αυτοί συνεχίζουν ακάθεκτοι την πορεία τους.
- Απείλησαν την Αγγελική Νικολούλη ενώ ήταν στον αέρα το Φως στο Τούνελ: «Να μην ανακατευτώ εγώ, άντε γεια»
- Στο Ψυχικό υπήρχε όντως φάρος: Το θανατηφόρο τροχαίο του εφοπλιστή που τον γκρέμισε
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
- QUIZ παλιός ελληνικός κινηματογράφος: Δεσποινίς Διευθυντής
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.