Στο νοσοκομείο με θλαστικά τραύματα μεταφέρθηκαν χθες 10 κρατούμενοι των φυλακών Βόλου, μετά από συμπλοκή μεταξύ τους με αφορμή έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.
Όπως αναφέρει το gegonota.news, το επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης. Ομάδα Ρομά επιτέθηκε κατά τριών Πακιστανών όταν εκείνοι βγήκαν στο προαύλιο της φυλακής για να παίξουν ποδόσφαιρο.
Οι Ρομά άρχισαν να τους χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές και οι Πακιστανοί αντεπιτέθηκαν. Παρά τις προσπάθειες των σωφρονιστικών υπαλλήλων να τους χωρίσουν, το επεισόδιο πήρε διαστάσεις, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν, ευτυχώς ελαφρά, συνολικά 10 άτομα.
Στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκαν, οι γιατροί παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες και σταδιακά επέστρεψαν στις φυλακές.
- Λεκτικός: Το «μήνυμα του διαβόλου» και το μοιραίο τσίμπημα του σκορπιού
- Χασάπης του Ροστόφ: Ο «Κόκκινος αντεροβγάλτης» που σκόρπισε θάνατο στη Σοβιετική Ένωση
- «Πέντε μισθούς»: Τα αστρονομικά χρήματα που κέρδιζαν οι μουσικοί σε πανηγύρια του '50
- Ηλικιωμένα αδέρφια παίζουν... σφαλιάρες live για περιουσία στη Μύκονο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.