Το συλλογικό αίτημα για Δικαιοσύνη συμβολίζει «Το Δέντρο των Ψυχών – Η Αρχή», που τοποθετήθηκε στη συμβολή των οδών Ερμού και Πειραιώς, απέναντι από την Τεχνόπολη, και με το οποίο η Αθήνα τιμά τη μνήμη των 57 θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.
Τα αποκαλυπτήρια έγιναν από το δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, και αποτελεί έμπνευση της καλλιτέχνιδος Μαρίας Μανδάκη.
Το Μνημείο εμπνεύστηκε η καλλιτέχνης Μαρία Μανδάκη ενώ η αρχική ιδέα και η υλοποίησή των είναι του Γιώργου και Γιάννη Σαντεξή (Δια Πυρός και Σιδήρου Ι.Κ.Ε).
Παράλληλα με το «Δέντρο των Ψυχών – Η Αρχή» η καλλιτέχνις φιλοτέχνησε στη Θεσσαλονίκη το «Δεντρο της Μνήμης -Το τέλος» τα αποκαλυπτήρια του οποίου θα γίνουν την Κυριακή (2/3).


Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.