Στο νοσοκομείο διακομίστηκε, σύμφωνα με το voria.gr, ένας τροχονόμος στη Θεσσαλονίκη ο οποίος παρασύρθηκε –από δίκυκλο– το πρωί της Πέμπτης (25/4) επί της οδού Εγνατίας, στο κέντρο της πόλης.
Το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη εκτυλίχθηκε στις 09:50 στη συμβολή των οδών Εγνατία με Εθνικής Αμύνης, όταν το διερχόμενο δίκυκλο, άγνωστο ακόμη υπό ποιες συνθήκες, παρέσυρε τον αστυνομικό.
Ο άνδρας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με την πρώτη εικόνα, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.
- Καλλιθέα: Από πού ξεκίνησε η φωτιά - Ηλικιωμένη πήδηξε από το μπαλκόνι για να σωθεί
- Ο «σφαγέας των Τρικάλων» Σπύρος Σταρίδας και ένα αδικαιολόγητο – μαζικό έγκλημα
- Σοκ στη Diamond League στο Παρίσι: Η στιγμή που το κοντάρι γλίστρησε από το χέρι της Ελβετής πρωταθλήτριας
- Το «νέο Tinder» μυρίζει ιδρώτα και φαινόταν καλύτερη ιδέα στο TikTok
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.