Διπλός σεισμός σημειώθηκε στην Αμοργό, με δύο δονήσεις μεγέθους 3,7 και 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ να ταρακουνούν την περιοχή.
Σύμφωνα με την αναθωρημένη λύση του Γωεδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο πρώτος σεισμός είχε επίκεντρο 16 χιλιόμετρα νότια - νοτιοδυτικά της Αρκεσίνης Αμοργού και εστιακό βάθος 7,8 χιλιόμετρα.
Ο δεύτερος σεισμός είχε επίσης επίκεντρο 16 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Αρκεσίνης Αμοργού και εστιακό βάθος 19,4 χιλιόμετρα.
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Η ΝΔ στα πιο κάτω της, οι μετακινήσεις στο ΠΑΣΟΚ και ο επικρατέστερος μήνας για εκλογές
- Δεν τον αναγνωρίζεις με την πρώτη: Πώς είναι σήμερα ο Μήτσος από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»
- Βραζιλία: Νεκρός τεχνικός που εργαζόταν για τη συναυλία της Σακίρα - Παγιδεύτηκε στο σύστημα ανύψωσης
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη του σεισμού. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.