Μενού
nikaia dolofonia
Δολοφονία στη Νίκαια | Eurokinissi/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

«Όλα δείχνουν ότι ήθελε να με εκδικηθεί και ότι είχε μία εμμονή μαζί μου», λέει η κόρη του δράστη και σύζυγος του θύματος του άγριου εγκλήματος στη Νίκαια. Εκεί όπου ο 64χρονος πατέρας της σκότωσε τον 40χρονο γαμπρό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η Αλεξάνδρα Τσουκιά, μιλώντας στο MEGA είπε πως θεωρεί πως ο πατέρας της ήθελε να την εκδικηθεί, «επειδή αποφάσισα μετά τις σπουδές μου να μην γυρίσω στη Θεσσαλονίκη, επειδή ήταν κακοποιητικός, και επειδή μετά η μητέρα μου δεν ήθελε να μείνει εκεί, και με θεώρησε υπεύθυνη».

Όπως αποκάλυψε ο πατέρας της όχι μόνο ήταν κακοποιητικός αλλά απειλούσε εκείνη και τη μητέρα της και μάλιστα οι δύο γυναίκες είχαν απευθυνθεί στην Αστυνομία και τον Εισαγγελέα αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν τίποτα.

«Όταν πήγαμε στο αστυνομικό τμήμα Πολίχνης και περιμέναμε να τον συλλάβουν, οι αστυνομικοί φοβήθηκαν μήπως ήταν ταμπουρωμένος με το όπλο. Περιμέναμε και ήταν ένας αστυνομικός, τον ρώτησα τι θα κάνουμε εάν τον αφήσουν ελεύθερο από την ψυχιατρική κλινική. Μου είπε ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα και να πάμε να κάτσουμε πιο πέρα», ανέφερε. 

«Ένιωσα ασφαλής»

«Όταν αυτοκτόνησε ένιωσα ασφαλής. Εάν αυτός ο άνθρωπος δεν αυτοκτονούσε, φυσικά και θα συνέχιζε. Ήμουν μικρή και φοβόμουν για τη ζωή της μαμάς μου. Με είχε απειλήσει από το 2008 μετά από ένα ξυλοδαρμό που είχε γίνει κατά της μητέρας μου, πήγα να την προστατέψω και μου είχε χτυπήσει το κεφάλι στον τοίχο. Όταν είπα ότι δεν θα γυρίσω στο σπίτι είπε πως θα σκοτώσει τη μητέρα μου, τον αδερφό της και τη γιαγιά μου».

Στο τέλος η Αλεξάνδρα Τσουκιά ανέφερε ότι η μητέρα της είχε καλέσει στη γραμμή κακοποιημένων γυναικών και μετά από δύο συνεδρίες της είπαν ότι έπρεπε να απευθυνθεί στην εκκλησία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA