Στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στη Θεσσαλονίκη, εισέβαλλαν σήμερα το πρωί (14/4) αστυνομικοί της Ασφάλειας, με την έρευνα να αφορά στη δράση του Μετώπου Νεολαίας της καταδικασμένης εγκληματικής οργάνωσης.
Όπως αναφέρει το Thestival, οι εισαγγελικές αρχές είχαν διατάξει δύο προκαταρκτικές έρευνες για να διαπιστωθεί αν τελείται κάποιο αδίκημα από τη δράση του τμήματος νεολαίας της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας κατάσχεσαν έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, κάμερες ασφαλείας, μια φωτογραφική μηχανή και έντυπο υλικό της οργάνωσης.
Το προανακριτικό υλικό θα παραδοθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή για περαιτέρω ποινική αξιολόγηση
- Σουρωτήρι, κουτί δημητριακών, αλουμινόχαρτο: Πώς μπορείς να δεις την έκλειψη ηλίου με πράγματα που έχεις στην κουζίνα
- Ο άντρας που πυροβόλησε τον Ρόναλντ Ρίγκαν για να κερδίσει τη Τζόντι Φόστερ, της στέλνει «μήνυμα» μετά από 45 χρόνια
- «Όταν γυρίσω, θα τους...»: Με το τραγούδι «Καραϊσκάκης» ο αποχαιρετισμός στον Νίκο Καλογερόπουλο
- Open: «Κλείδωσε» η συμπαρουσιάστρια του Νίκου Στραβελάκη μετά την αποχώρηση της Καραμήτρου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.