Μενού
mahairas
Ο Δημήτρης Μαχαίρας | @dimitrios.machairas
  • Α-
  • Α+

Θλίψη προκάλεσε στην ελληνική δημοσιογραφία η είδηση πως, το απόγευμα της Τρίτης 26/9 πέθανε ο Δημήτρης Μαχαίρας. Ο γνωστός δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή, νικημένος από τον καρκίνο, λίγο μόλις καιρό αφότου έμαθε ότι νόσησε.

Τα τελευταία χρόνια ο Δημήτρης Μαχαίρας αντιμετώπιζε και άλλα προβλήματα υγείας, ενώ την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού είχε συγκλονίσει, όταν μίλησε για το χαμό της μητέρας του, λίγες μέρες αφού είχε νοσήσει από Covid-19.

Ο Δημήτρης Μαχαίρας υπήρξε μία από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές της ελληνικής ραδιοφωνίας  και ε είχε εργαστεί ως αθλητικός δημοσιογράφος σε διάφορους ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Ελλάδα, όπου διετέλεσε σχολιαστής και παραγωγός.

Συγκινητική ήταν και η ανάρτηση του δημοσιογράφου, ρεπόρτερ Ολυμπιακού και ραδιοφωνικού παραγωγού, Διονύση Βερβελέ, που έγραψε: «Ένα τίποτα είμαστε… Τίποτα! Δημήτρης Μαχαίρας, άντρας με ΚΑΡΔΙΑ μικρού παιδιού. Να βοηθήσει, να πει μια καλή κουβέντα! Να «φτιάξει» όπου μπορεί κόσμο, χωρίς να ζητά τίποτα. Μακάρι να ήταν ψέμα Μητσάρα μου, αλλά μας… διέλυσες. Πήρες πολύ λιγότερα από την αγάπη που άξιζες! Η τελευταία μας φωτογραφία είναι αυτή, μέσα στην τρέλα και στο γέλιο, όπως ήταν η ζωή σου! Καλό ταξίδι ψυχάρα μου…».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA