Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε χωριό στη Χαλκιδική, στη Σιθωνία πιο συγκεκριμένα, όπου ένας άνδρας κατηγορείται πως έκλεβε νερό από γήπεδο για να ποτίσει τον μπαξέ του.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όπως διαπίστωσε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας στη Χαλκιδική, που έχει έδρα στο δημοτικό γήπεδο, ο δράστης φέρεται να έσπασε το λουκέτο, να πήρε το λάστιχο του γηπέδου, να το τοποθέτησε στη βρύση και να πότισε τον μπαξέ του,
Όπως μεταδίδει η δημόσια τηλεόραση, οι υπεύθυνοι εντόπισαν αυτό που τον έκανε, τού έγινε σύσταση και τον προειδοποίησαν ότι, την επόμενη φορά, εφόσον επαναληφθεί, θα φωνάξουν την αστυνομία.
- Η έμφαση Μητσοτάκη στο χρέος, το δυνατό ψηφοδέλτιο Σαμαρά και ο υποψήφιος Ανδρέας Παπανδρέου
- Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Διακοπές με τις φίλες της πάνω σε υπερπoλυτελές catamaran
- Στραβελάκης: Η «άβολη» πρώτη καλημέρα με την Κατερίνα Παπακωστοπούλου - «Αν θες να είμαστε φίλοι»
- Σητεία: Έδειραν ανήλικο Κύπριο επειδή χόρεψε σούστα με μία κοπέλα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.