Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών που ανατίναξαν χθες τα ξημερώματα ένα ΑΤΜ στην κεντρική πλατεία της Νέας Κίου, στην Αργολίδα, έχει εξαπολύσει η Ελληνική Αστυνομία, την ώρα που γνωστοποιούνται νέες πληροφορίες για την υπόθεση.
Σύμφωνα με το OPEN, η λεία των δραστών ανέρχεται στα 63.000 ευρώ την ώρα που το αυτοκίνητο διαφυγής τους βρέθηκε άθικτο σε περιοχή της Κορινθίας, με τους ίδιους να μην δίνουν σημάδια ζωής.
Ως προς το περιστατικό, όλα άρχισαν τα ξημερώματα της Τρίτης στην κεντρική πλατεία της Νέας Κίου, στην Αργολίδα, όταν πολίτες άκουσαν ισχυρή έκρηξη, με αποτέλεσμα να καλέσουν τις Αρχές.
Οι τρεις κουκουλοφόροι, σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, ανατίναξαν ένα ΑΤΜ στην Αργολίδα, προσπαθώντας να κλέψουν χρήματα, γεγονός που προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας.
Μάλιστα, κατά τη διάρκεια διαφυγής τους, πυροβόλησαν με καραμπίνα σε βάρος των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να αρχίσει μία επεισοδιακή καταδίωξη για τη σύλληψή τους.
Οι Αρχές, για να τους εντοπίσουν, έχουν κατασχέσει και εξετάζουν το βιντεοληπτικό υλικό της περιοχής.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.