Μενού
mpala
Μπάλα ποδοσφαίρου (εικόνα αρχείου). | EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Μέσα σε ποδοσφαιρική μπάλα έκρυψαν συσκευασίες με πάνω από ένα κιλό ηρωίνης δύο άνδρες που συνελήφθησαν στον Δενδροπόταμο, έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση της αστυνομίας.

Αρχικά εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένα κάτω από τα κεραμίδια της υπό έρευνας μονοκατοικίας δέματα ηρωίνης (298,9 γραμμάρια) και κοκαΐνης (136 γραμμάρια), όπως επίσης μικροποσότητες κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, μία ζυγαριά ακριβείας και μία κλεμμένη κυνηγετική καραμπίνα.

Ηρωίνη μέσα σε μπάλα

Ακολούθησε έρευνα στην αυλή του ίδιου σπιτιού όπου μέσα σε ποδοσφαιρική μπάλα εντοπίστηκαν 27 δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 1 κιλού και 13 γραμμαρίων.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...