Μενού
loytsa-ektelesi
Μαφιόζικη εκτέλση στη Λούτσα | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο, που αποτυπώνει τη στιγμή που οι εκτελεστές στη Λούτσα κάνουν πρόβα τη διαδρομή, την οποία ακολούθησαν όταν παρέλαβαν τους «έξι» Τούρκους, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρει οτ Open, το βίντεο από τη Λούτσα είναι, προσεγγιστικά, τρεις ώρες πριν από τη μαζική εκτέλεση, η οποία είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο το απόγευμα της 11ης Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως στις 15:00 το μεσημέρι, κάμερα ασφαλείας να έχει καταγράψει το όχημά τους και να κάνουν την ίδια διαδρομή που έκαναν το απόγευμα της ίδιας ημέρας, όταν επιβίβασαν τους έξι και τους πήγαν στο σημείο της εκτέλεσης, όπου τους περίμεναν, συνολικά τέσσερις εκτελεστές.

Λούτσα: Η διαδρομή του αυτοκινήτου

Υπενθυμίζεται πως από τη μαφιόζικη εκτέλεση στη Λούτσα έχουν συλληφθεί δύο άτομα, ο 32χρονος από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και ακόμη ένας 28χρονος, ενώ το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν, ακολούθησε συγκεκριμένη διαδρομή.

Στο σχετικό βίντεο καταγράφεται η πορεία που ακολούθησαν, που δεν ήταν άλλη από την οδό Ερμού, στην οδό Κρυστάλλη και καταληκτικά στην οδό Ακροπόλεως, όπου τους περίμεναν οι υπόλοιποι εκτελεστές.

Παράλληλα, οι Αρχές Ασφαλείας έχουν στη διαθεσή τους και τα μηνύματα, που δέχθηκε από το μεσημέρι στο κινητό του τηλέφωνο ο 32χρονος από τον διοργανωτή της εκτέλεσης στην Τουρκία. Στο μήνυμα κάνει λόγο πως, όταν είναι έτοιμα τα παιδιά, να τον ειδοποιήσει, εννοώντας τους έξι Τούρκους και το πότε θα ήταν έτοιμοι να μπουν στο μοιραίο αυτοκίνητο.

Παράλληλα, του έστειλε ακόμη ένα μήνυμα, στο οποίο τον ενημερώνει πως όταν φτάσει στο σημείο της εκτέλεσης, να τον ειδοποιήσει για να στείλους τους υπόλοιπους δολοφόνους.

Λούτσα: Ο «έμπειρος πιστολέρο» που καταζητείται

Εξιχνιάστηκε η εκτέλεση των έξι Τούρκων στη Λούτσα, στις στις 11 Σεπτεμβρίου, ενώ συνελήφθησαν δύο άτομα. Πρόκειται για έναν 32χρονο και έναν 28χρονο τουρκικής καταγωγής, οι οποίοι δολοφόνησαν τους έξι στο αυτοκίνητό τους, σε κεντρικό δρόμο της Αρτέμιδας, ενώ καταζητείται και τρίτος άτομο.

Ο 32χρονος φέρεται να έστειλε πλαστές κάρτες επιβίβασης στους έξι, προκειμένου να ταξιδέψουν στην Ιταλία. Μάλιστα φέρεται να τούς είπε ότι έχουν εντοπιστεί και ότι πρέπει να επισπεύσουν το ταξίδι τους.

Αρχικά προσφέρθηκε να στείλει κάποιον κομμωτή στο σπίτι τους να τούς κουρέψει προκειμένου να μοιάζουν περισσότερο με τα πρόσωπα στις πλαστές κάρτες. Τα θύματα όμως δεν δέχτηκαν και ζήτησαν συνάντηση έξω, προκειμένου να παραλάβουν τα έγγραφα. Έτσι τούς παρέσυρε στο συγκεκριμένο σημείο όπου σημειώθηκε η εν ψυχρώ εκτέλεση.

Το τρίτο άτομο που καταζητείται, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, είναι ο «έμπειρος πιστολέρο», ο οποίος είναι πολύ πιθανό να είναι το άτομο που τράβηξε τη σκανδάλη. Οι δύο συλληφθέντες ισχυρίζονται ότι ήταν στον σχεδιασμό του εγκλήματος και όχι οι εκτελεστές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA