Βαγόνι εκτροχιάστηκε στην περιοχή του Κιλκίς και για ακόμη μια φορά συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης (11/8) στην Πυροσβεστική.
Το όχημα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, μετέφερε καύσιμα στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Ειδομένης.
Το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος ενημερώθηκε για το περιστατικό στις 14:30 και στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο πυροσβέστες με ένα όχημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχει κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς, και δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός. Επιπλέον, δεν έχει διαπιστωθεί υπερχείλιση ή διαρροή καυσίμου από το βαγόνι.
- Στο νοσοκομείο Χανίων ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Έπεσε με το ποδήλατο
- Θρήνος για τον 38χρονο αστυνομικό στον Άγιο Δημήτριο: Η διαδρομή του στην ΕΛ.ΑΣ. και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο
- Τζένιφερ Λόπεζ: Φωτογραφήθηκε με pin up λευκά εσώρουχα και προκάλεσε παραλήρημα - «Αβάσταχτη τελειότητα»
- Απίθανο σκηνικό στον ΣΚΑΪ: Ρεπόρτερ δίνει το instagram του «στον αέρα» - «Λευτέρης στα λατινικά»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.