Επικαιροποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για το βαρομετρικό χαμηλό με την ονομασία Ines, με την Εθνική Υπηρεσία να κάνει λόγο για νέα και τελευταία προγνωστικά στοιχεία.
«Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε την Πέμπτη (15-5-2025) επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. Επισημαίνεται πως δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφοροποιήσεις από το αρχικό δελτίο».
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Πού αναμένονται καταιγίδες
Α. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες
1. σήμερα Παρασκευή (16-05-25) μέχρι αργά το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο (περιοχή Κέρκυρας, Διαποντίων νήσων, Παξών, Λευκάδας) και μέχρι και το βράδυ στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική και κεντρική Μακεδονία
2. από το απόγευμα της Παρασκευής (16-05-25) και έως και το πρωί του Σαββάτου (17-05-25) στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο (περιοχή Λήμνου)
3. σήμερα Παρασκευή (16-05-25) το βράδυ πρόσκαιρα στην ανατολική Θεσσαλία και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο.
Β. Τοπικά θυελλώδεις νότιοι νοτιοανατολικοί άνεμοι (8 με 9 μποφόρ) σήμερα Παρασκευή (16-05-25) στο Αιγαίο και μέχρι το απόγευμα στην Κρήτη.
Γ. Οι μετεωρολογικές συνθήκες σήμερα Παρασκευή (16-05-25) ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης στη νότια χώρα (κυρίως σε Κρήτη, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και νότια Πελοπόννησο).
Μπορείτε να έχετε μια γενική εικόνα για την εξέλιξη του καιρού, μέσα από την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (oldportal.emy.gr), από τη Γενική Πρόγνωση Καιρού».
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Το Ιράν ορίζει πρώτη φορά τις προϋποθέσεις για λήξη του πολέμου - Οι τρεις όροι
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.