Μενού
Περιπολικό
Περιπολικό | EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών συνέλαβαν έναν άνδρα με την κατηγορία της εκμετάλλευσης εργατών μετά από εκτεταμένης κλίμακας επιχείρηση στην περιοχή Ψάρι της Ηλείας.

Σύμφωνα με το tempo24.news της αστυνομικής επιχείρησης προηγήθηκαν καταγγελίες πως στην συγκεκριμένη περιοχή ο βουλγαρικής υπηκοότητας δράστης εκμεταλλευόταν τέσσερις ομοεθνείς του εργάτες.

Τον συγκεκριμένο, ο οποίος εργαζόταν σαν επιστάτης σε επιχείρηση, κατήγγειλαν τα θύματά του (δύο άνδρες και δύο γυναίκες) οι οποίοι μέσα στην απόγνωσή τους εγκατέλειψαν την περιοχή την Καθαρά Δευτέρα και ήρθαν με τα πόδια στην Πάτρα προκειμένου να τον καταγείλλουν στην Ασφάλεια Πατρών.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν στους αστυνομιούς, ο επιστάτης τούς ασκούσε σωματική και ψυχολογική βία, τους είχε παρακρατήσει τα ταξιδιωτικά και προσωπικά έγγραφα και τους ανάγκαζε να εργάζονται χωρίς να τους πληρώνει, δίνοντάς τους μόνο μικροποσά για τη σίτισή τους.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών προχώρησαν σε εκτεταμένη επιχείρηση στην περιοχή και στις 10 το βράδυ της Τρίτης (19/03) εντόπισαν και συνέλαβαν τον επιστάτη με την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων.

Στην κατοχή του βρέθηκαν οι τρεις από τις τέσσερις ταυτότητες των αλλοδαπών που τον κατήγγειλαν γεγονός που επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA