Μενού
ergatiko-dystyxima
Εργατικό δυστύχημα | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Τζάνειο ο 36χρονος Κρητικός που τραυματίστηκε σοβαρά σε εργατικό ατύχημα στη Δονούσα.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο άνδρας που είναι πατέρας δύο παιδιών και διαμένει στο Ηράκλειο, είχε μεταβεί στη Δονούσα με συναδέλφους του προκειμένου να τοποθετήσουν πέργκολες.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών στο νησί των Μικρών κυκλάδων, ο 36χρονος έπεσε στο έδαφος από μεγάλο ύψος με το κεφάλι και την πλάτη.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, επειδή οι ιατρικές υπηρεσίες είναι υποβαθμισμένες με δραματικές ελλείψεις σε προσωπικό και υποδομές στη Δονούσα, χάθηκε πολύτιμος χρόνος.

Οδύσσεια μετά το εργατικό ατύχημα

Ο 36χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά με σκάφος του Λιμενικού στη Νάξο συνοδεία του μοναδικού αγροτικού γιατρού που υπηρετεί στη Δονούσα.

Στη συνέχεια χρειάστηκε να επιστρατευθεί εναέριο μέσο και να γίνει διακομιδή με ελικόπτερο στην Αθήνα.

Το εργατικό ατύχημα έχει προκαλέσει σοκ στο Ηράκλειο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr πρόκειται για έναν άνθρωπο πολύ αγαπητό στην τοπική κοινωνία.

«Όλοι θεωρούν ότι η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε τρομακτικά εξαιτίας της πολύωρης καθυστέρησης για τη μεταφορά του πρώτα με σκάφος και στη συνέχεια με ελικόπτερο από τη Δονούσα στην Αθήνα», τονίζεται χαρακτηριστικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA