Εργατικό ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα ένας 23χρονος να διακομιστεί στο νοσοκομείο με εγκαύματα από καυστικό υγρό, σημειώθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη, στη Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙΠΕ) Σίνδου.
Οι ίδιες πληροφορίες από το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης κάνουν λόγο πως το εργατικό ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 08:00 το απόγευμα, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο έπεσε στα χέρια του νερό που εμπεριείχε καυστικό υγρό.
Στο σημείο κλήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ και στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο και κινητή ιατρική μονάδα με έναν γιατρό και τέσσερις διασώστες, οι οποίοι αφού κατάφεραν να σταθεροποιήσουν τον 23χρονο, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με ανάρτηση των εργαζομένων του ΕΚΑΒ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την αντιμετώπιση της κατάστασης χρειάστηκε να βγουν τα ρούχα του νεαρού και στη συνέχεια έγιναν πλύσεις για την απομάκρυνση του καυστικού υγρού, ακολούθησαν αναζωογόνηση με ενδοφλέβια χορήγηση υγρών καθώς και χορήγηση οξυγόνου και χορήγηση αναλγησίας σύμφωνα με τα Διεθνή πρωτόκολλα διαχείρισης εγκαύματος.
- Ο πιο τρομακτικός οπαδός του Μουντιάλ είναι Τούρκος και πρώην χωροφύλακας
- Αδιανόητο περιστατικό βίας στην Κρήτη: Μάνα και γιος φέρονται να ξυλοκόπησαν την 39χρονη σύντροφό του
- Πέθανε η Τάτι Αλμέιδα, εμβληματική μορφή των Μητέρων της Πλατείας Μαΐου - Δεν βρήκε ποτέ τον γιο της
- Nα βάλεις 7 γκολ στο Κουρασάο ή να μη βάλεις;
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.