Μενού
peripoliko
  • Α-
  • Α+

Δικογραφία σε βάρος 41χρονου, ο οποίος κατηγορείται για δολοφονία 38χρονου, που σημειώθηκε τον περασμένο μήνα στο Μενίδι, σχημάτισαν οι αξιωματικοί από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής καιο Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 17 Οκτωβρίου 2023, μέσα σε αυτοσχέδια κατοικία εντός αγροτεμαχίου στο Μενίδι, όταν ο 41χρονος λογομάχησε με τον 38χρονο και στη συνέχεια τον τραυμάτισε στο πόδι χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο.

Αφορμή της δολοφονικής επίθεσης στο Μενίδι φέρεται να ήταν τα ναρκωτικά ενώ ο δράστης, μετά το συμβάν, αποχώρησε από το σημείο πεζή. Οι Αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό μέχρι που τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Μενίδι: Τι βρέθηκε στο σπίτι του 38χρονου

Μετά τη σύλληψή του, οι Αρχές προχώρησαν σε ελέγχους στον χώρο, όπου  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μαχαίρι κουζίνας και ξυράφι, ενώ από την επακόλουθη προανακριτική διαδικασία ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του κατηγορούμενου.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση σε Ανακριτή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA