Μενού
tounel
Σάκης Γκολφίνος | Φως στο Τούνελ
  • Α-
  • Α+

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του μυστηριώδη θανάτου του επιχειρηματίας στην Ηλεία. Ο Βασίλης Ζησιμάτος, δικηγόρος της οικογένειας του 46χρονου επιχειρηματία Σάκη Γκολφίνου μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» για τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση.

«Καταθέσαμε ένα υπόμνημα, αφού ολοκληρώθηκε η ανάκριση από την αστυνομία στην κυρία εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, με όλα τα στοιχεία που είχαμε συλλέξει και μέσα από την εκπομπή σας, και μέσω του τεχνικού συμβούλου μας αλλά και της έρευνας της οικογένειας», είπε αρχικά ο Βασίλης Ζησιμάτος στην Αγγελική Νικολούλη και συμπλήρωσε ο κ. Ζησιμάτος:

«Η εισαγγελέας διέταξε όχι μόνο η υπόθεση να μην πάει στο αρχείο, αλλά να συνεχιστεί η προανάκριση, έστειλε δηλαδή πάλι πίσω την δικογραφία στο Τμήμα Ασφαλείας, με συγκεκριμένες εντολές κι για διενέργεια συγκεκριμένων αστυνομικών και προανακριτικών πράξεων»

Υπενθυμίζεται πως ο Σάκης Γκολφίνος από την Βάρδα, είχε εντοπιστεί πριν από 7 μήνες απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του, στην περιοχή Κουνουπέλι στην Παλαιά Μανωλάδα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA