Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του μυστηριώδη θανάτου του επιχειρηματίας στην Ηλεία. Ο Βασίλης Ζησιμάτος, δικηγόρος της οικογένειας του 46χρονου επιχειρηματία Σάκη Γκολφίνου μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» για τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση.
«Καταθέσαμε ένα υπόμνημα, αφού ολοκληρώθηκε η ανάκριση από την αστυνομία στην κυρία εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, με όλα τα στοιχεία που είχαμε συλλέξει και μέσα από την εκπομπή σας, και μέσω του τεχνικού συμβούλου μας αλλά και της έρευνας της οικογένειας», είπε αρχικά ο Βασίλης Ζησιμάτος στην Αγγελική Νικολούλη και συμπλήρωσε ο κ. Ζησιμάτος:
«Η εισαγγελέας διέταξε όχι μόνο η υπόθεση να μην πάει στο αρχείο, αλλά να συνεχιστεί η προανάκριση, έστειλε δηλαδή πάλι πίσω την δικογραφία στο Τμήμα Ασφαλείας, με συγκεκριμένες εντολές κι για διενέργεια συγκεκριμένων αστυνομικών και προανακριτικών πράξεων»
Υπενθυμίζεται πως ο Σάκης Γκολφίνος από την Βάρδα, είχε εντοπιστεί πριν από 7 μήνες απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του, στην περιοχή Κουνουπέλι στην Παλαιά Μανωλάδα.
- Τζένιφερ Λόπεζ: Φωτογραφήθηκε με pin up λευκά εσώρουχα και προκάλεσε παραλήρημα - «Αβάσταχτη τελειότητα»
- Απίθανο σκηνικό στον ΣΚΑΪ: Ρεπόρτερ δίνει το instagram του «στον αέρα» - «Λευτέρης στα λατινικά»
- Τουρίστας στο TikTok μαγεύεται από σταθμό μετρό στην Αθήνα αλλά δεν γλιτώνει από τα σχόλια των Ελλήνων
- Ξεσπά η Ανθή Βούλγαρη: Οι εικόνες με τα άλογα στη Λέσβο που προκάλεσαν την αντίδρασή της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.