Μενού
spiti hania
Φωτιά σε σπίτι στα Χανιά | neakriti.gr
  • Α-
  • Α+

Μία ανθρώπινη τραγωδία βρίσκεται πίσω από τον θάνατο ενός 47χρονου από αναθυμιάσεις, σε σπίτι στο Κόκκινο Μετόχι των Χανίων.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, ο άτυχος άνδρας, ο Ευτύχης όπως όλοι τον φώναζαν, που ζούσε με την σύζυγο και τα τρία παιδιά τους σε ένα παλιό μονόχωρο κτίσμα, ήταν νεκρός από τα ξημερώματα του Σαββάτου και βρέθηκε χθες (26/02), όταν τον αναζήτησε γείτονας, καθώς η οικογένειά του βρισκόταν αυτές τις μέρες εκτός Χανίων και ειδικότερα στην Αθήνα όπου είχε μεταβεί η σύζυγος και τα παιδιά του για να επισκεφθούν τη γιαγιά.

Ο άτυχος 47χρονος που εντοπίστηκε  από άνδρες της Πυροσβεστικής μέσα στο κατεστραμμένο από πυρκαγιά ισόγειο σπίτι του στο Κόκκινο Μετόχι, ήταν νεκρός από τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Η σύζυγος και τα τρία ανήλικα παιδιά τους βρίσκονταν εκτός Χανίων και οι μόνοι που τον αναζήτησαν ήταν συνάδελφοι του σε εταιρία σεκιούριτι όπου εργαζόταν.

Γείτονας που πήγε στο παλιό μονόχωρο ισόγειο της οδού Βαρδαξή διαπίστωσε ότι είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά και πως ο άτυχος ιδιοκτήτης είχε εκπνεύσει αβοήθητος.

Τι εξετάζει η Πυροσβεστική

Το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε συνεργασία με τον πραγματογνώμονα εξετάζουν το ενδεχόμενο, η φωτιά να εκδηλώθηκε από την ξυλόσομπα, η οποία ήταν συνδεδεμένη με σώματα καλοριφέρ.

Παράλληλα εξετάζεται και η πιθανότητα βραχυκυκλώματος καθώς οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις ήταν παλιές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA