Στη σύλληψη δύο ανδρών για την επίθεση στο τηλεοπτικό συνεργείο του Mega, που κάλυπτε τη μεγάλη φωτιά στη Σίβηρη Χαλκιδικής προχώρησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κασσάνδρας.
Σύμφωνα με το ERTNews σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, παράνομη βία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, απειλή και εξύβριση, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται ακόμη ένας συνεργός τους, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη 13 Αυγούστου, όταν οι κατηγορούμενοι πλησίασαν συνεργείο τηλεοπτικού σταθμού που κάλυπτε δημοσιογραφικά την πυρκαγιά που βρισκόταν σε εξέλιξη στην περιοχή της Σίβηρης.
Οι δράστες φέρονται να αφαίρεσαν ένα μικρόφωνο από το τηλεοπτικό συνεργείο, ενώ παράλληλα απείλησαν και εξύβρισαν τα μέλη του. Προκάλεσαν επίσης φθορές στο κινητό τηλέφωνο γυναίκας δημοσιογράφου.
Οι δύο συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.
- Πού έχει φωτιά τώρα: Χάρτης με τα ενεργά μέτωπα στη χώρα
- Χάος στα λιμάνια από τους θυελλώδεις ανέμους: «Μπλόκο» στα πλοία – Ποια δρομολόγια ακυρώνονται
- Όταν η 17Ν κατέλαβε το Α/Τ Βύρωνα – Το κόλπο με τον κρατούμενο και τον αστυνομικό
- Η Ιωάννα Τούνη έκανε ανάποδη βουτιά στις Μαλδίβες: «Πρόσεχε μην πιεις όλο τον ωκεανό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.