Φωτιά καίει σε δασική έκταση στην Προσύμνη Αργολίδας. Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση της Πυροσβεστικής, κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.
Ειδικότερα, στην περιοχή επιχειρούν 54 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 13 οχήματα, καθώς και ένα ελικόπτερο. Συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ.
Tο κύριο μέτωπο της φωτιάς βρίσκεται σε μία λοφώδη έκταση, κοντά στην κοινότητα, Προσύμνη. Αργά το απόγευμα η πυρκαγιά οριοθετήθηκε.
- Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Ενώπιον ανακριτή οι κατηγορούμενοι - Σοκαριστικά βίντεο στο κινητό του ενός
- Παναγόπουλος: Η πρώτη αντίδραση για τα αδήλωτα εισοδήματα - «Μακάρι να είχα 3 εκ. ευρώ»
- Συγκλονίζει η Ηλιάδη για την κακοποίηση από τον Λαζαρίδη: «Φοβόμουν για το παιδί που είχα στην κοιλιά μου»
- Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Η γυναίκα του χαροπαλεύει κι αυτός ζήτησε 1.000€ για συνέντευξη»
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.