Φωτιά τώρα σε χαμηλή βλάστηση στην Ηλεία, στην περιοχή Καβούρι, προκαλεί προβληματισμό στην Πυροσβεστική, η οποία, λόγω των συνθηκών, επιχειρεί μόνο με επίγειες δυνάμεις για να την περιορίσει.
Η Πυροσβεστική, σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση, έχει κινητοποιήσει για την κατάσβεση της φωτιάς στην Ηλεία, 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα.
Φωτιά τώρα στην Ηλεία: Μήνυμα του 112
Λίγο μετά τις 09:30 το βράδυ της Κυριακής, το 112 ενεργοποιήθηκε για τη φωτιά στην Ηλεία, καλώντας τους κατοίκους του οικισμού «Κάτω Καβούρι» και «Καβούρι» να απομακρυνθούν προς Πύργο λόγω της δασικής πυρκαγιάς.
Στο ίδιο μήνυμα, το 112 ζητάει από τους κατοίκους της περιοχής στην Ηλεία να ακολουθήσουν τις οδηγίες των Αρχών.
«Ενεργοποίηση 112. Πυρκαγιά στην περιοχή σας Αν βρίσκεστε στις περιοχές Καβούρι και Κάτω Καβούρι Ηλείας απομακρυνθείτε προς Πύργο. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.