Φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ της Τρίτης (25/06) σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Ακούμια στο Ρέθυμνο της Κρήτης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σημείο έχουν σπεύσει 57 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της ΕΜΟΔΕ και 20 οχήματα.
Σε πρώτη φάση έχουν κινητοποιηθεί μόνο επίγειες δυνάμεις για τη φωτιά στο Ρέθυμνο.
Σύμφωνα με το cretalive.gr οι φλόγες δεν απειλούν τον οικισμό, σε αυτή τη φάση.
Ωστόσο, στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι που καθιστούν δύσκολο το έργο της πυρόσβεσης, ενώ το μέτωπο της φωτιάς κινείται νοτιοδυτικά.
- Ένταση στη δίκη για τα Τέμπη: Διακοπή μετά από σύγκρουση Κωνσταντοπούλου με συγγενείς
- Μαρία Σολωμού: Οι πόζες με μαγιό από τις διακοπές και το α λα γαλλικά κομπλιμέντο της Παπουτσάκη
- Μουντιάλ 2026: Ο Μέσι αποκάλυψε γιατί έκλαψε μετά το πρώτο γκολ - «Δεν είχε σχέση με το ποδόσφαιρο»
- Η Dara στο Reader: «Η Eurovision είναι σαν τους Ολυμπιακούς - Όταν έχεις όραμα, το μυαλό δεν μπορεί να σβήσει»
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.