Φωτιά τώρα έχει εκδηλωθεί σε αγροτοδασική έκταση στον Άγιο Ιγνάτιο Λέσβου, το δεύτερο μέτωπο εδώ και μερικές ώρες, με την πυροσβεστική να επιχειρεί για την κατάσβεση.
Αν και βρίσκεται κοντά στο εμβληματικό μοναστήρι του νησιού, η Πυροσβεστική ενημερώνει πως το μέτωπο παρουσιάζει καλή εικόνα, με 38 πυροσβέστες, 2 ομάδες πεζοπόρων με 9 οχήματα, καθώς και ένα ελικόπτερο να επιχειρούν.
Στο έργο του Σώματος συνδράμουν επίσης και υδροφόρες ΟΤΑ. Είναι το δεύτερο πύρινο μέτωπο που πλήττει το νησί της Μυτιλήνης σήμερα (14/7), μετά από αυτό στο Κεράμι, αν και φαίνεται πως η επέμβαση της πυροσβεστικής σε αμφότερα ήταν έγκαιρη.
- Βίντεο ντοκουμέντο: Οδηγοί μηχανών πιάστηκαν στα χέρια πάνω στη διάβαση τρένων
- Ελεγκτής στα ΜΜΜ ζητούσε 20 ευρώ για να μην κόψει κλήση σε πολίτες και μετά... πήρε προαγωγή
- Το ευρωπαϊκό διήμερο Μητσοτάκη, το ύψος του πακέτου της ΔΕΘ και οι 30άρηδες στα ψηφοδέλτια
- Λαγοκέφαλοι: Ο πραγματικός κίνδυνος δεν αφορά τις επιθέσεις σε λουόμενους
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.