Μενού
Ο Νίκος Κόντης διανύει απόσταση 400 χιλιομέτρων στη μνήμη των 57 νεκρών της τραγωδίας στα Τέμπη.
Ο Νίκος Κόντης διανύει απόσταση 400 χιλιομέτρων στη μνήμη των 57 νεκρών της τραγωδίας στα Τέμπη. | ethessalia.gr
  • Α-
  • Α+

Εντός της ημέρας, πιθανότητα τα μεσημέρι, αναμένεται να ολοκληρώσει την προσπάθειά του ο υπερμαραθωνοδρόμος Νίκος Κόντης, ο οποίος έτρεξε την απόσταση Αθήνα - Τέμπη, με αφορμή τη συμπλήρωσε 

Ο κ. Κόντης ξεκίνησε τον αγώνα του από το πρωί του Σαββάτου, για να διανύσει 400 χιλιόμετρα και να φτάσει στο «σημείο μηδέν», όπως είπε, της τραγωδίας. 

Σήμερα, Τρίτη (27/2), βρέθηκε τα ξημερώματα στη γενέτειρα του, στο Ζάππειο Λάρισας όπου και έγινε δεκτός από τους συγχωριανούς του, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Η μέχρι τώρα προσπάθειά του έγινε υπό ιδιαίτερα αντίξοες καιρικές συνθήκες. 

Σε δηλώσεις του, πριν ξεκινήσει να διανύει τη μεγάλη απόσταση, είχε επισημάνει πως θα τρέξει «στη μνήμη των παιδιών, σε αυτές τις ψυχές, που θα τρέξω μαζί τους».

Ο ίδιος, μάλιστα, κατήγγειλε πως έναν χρόνο μετά την τραγωδία, η κατάσταση στο σιδηροδρομικό δίκτυο δεν έχει αλλάξει. «Νιώθω πιο ασφαλής να πάω με τα πόδια στο σημείο μηδέν, από το να ταξιδέψω με το τρένο» είπε και συμπλήρωσε πως «το δίκτυο είναι πολύ ελλιπές, το ξέρουν όλοι αυτοί που διοικούν αυτό τον Οργανισμό και αυτοί που κυβερνούν αυτή τη χώρα». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA