Δύο χρόνια συμπληρώνονται αύριο από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, με πλήθος κόσμου να πλαισιώνουν τις απεργιακές συγκεντρώσεις οι οποίες αναμένεται να είναι οι πιο μαζικές των τελευταίων δεκαετιών.
Καλέσματα γίνονται με κάθε τρόπο, είτε με πανό, είτε με κορεό, και επεκτείνονται από κάθε μορφής κοινωνικής δραστηριότητας, από γήπεδα μέχρι σχολεία, με τους πολίτες κάθε ηλικίας να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις.
Χαρακτηριστικό είναι το γιγαντιαίο πανό που «άνοιξαν» στα σκαλιά του Αγίου Νικολάου οι Φοιτητικοί Σύλλογοι στην Πάτρα, οι οποίοι με κεντρικό σύνθημα το «Δεν έχω οξυγόνο», καλούν τον κόσμο να συμμετάσχει στις αυριανές διαδηλώσεις.




- Το κρυμμένο διαμάντι της Σικελίας: Η παραθαλάσσια κωμόπολη με το ελληνικό όνομα που αγνοούν οι περισσότεροι
- To ξεχασμένο από τον χρόνο νησί που είναι τόσο κοντά αλλά και τόσο μακριά από την Αθήνα
- Το ελληνικό βιβλίο που προτείνει η Dua Lipa δεν το διάβασες στο σχολείο: Τι εστί «Deepfake»
- Η χώρα στην οποία βρίσκεται το καλύτερο μέρος για να μετακομίσεις όταν πάρεις σύνταξη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.