Στη μέση του δρόμου πέθανε το πρωί της Τρίτης (9/4) ένας 60χρονος στη Χαλκίδα, με το eviathema.gr να επισημαίνει πως οι περαστικοί περίμεναν –στο σημείο– για πάνω από 40 λεπτά το ΕΚΑΒ.
Το συμβάν σημειώθηκε στις 09:00 το πρωί σήμερα στη Χαλκίδα, όταν ο άτυχος άνδρας καθώς περπατούσε επί της οδού Τσιριγώτη, έχασε τις αισθήσεις του και λιποθύμησε.
Περαστικοί, αντιλαμβανόμενοι την κατάσταση, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, ωστόσο μετά από μία ώρα το ασθενοφόρο δεν είχε φτάσει, με αποτέλεσμα ο 60χρονος στη Χαλκίδα να αφήσει την τελευταία του πνοή.
Αμέσως μετά, ενημερώθηκε η ΕΛΑΣ, ενώ κατά τις 10:18 το πρωί έφτασε και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άνδρα και τον μετέφερε –χωρίς τις αισθήσεις του πλέον– στο νοσοκομείο.
- Δύο συλλήψεις για την τραγωδία στο σκοπευτήριο Μαλεβιζίου: Τα ερωτήματα που «βασανίζουν» τις αρχές
- Κατερίνα Λιόλιου: Πολύ πριν τον Λογαριασμό ξεσήκωνε το Στην Υγειά Μας τραγουδώντας «Του Αγοριού Απέναντι»
- «Κλείνει ένας τόπος που δίνει ζωή»: Η περιοχή στην καρδιά της Ελλάδας που μένει χωρίς σχολείο
- «Τους θεωρούσαμε ψωνάρες»: Ρωτήσαμε πώς είναι οι Αθηναίοι στα μάτια όσων έχουν μεγαλώσει στην επαρχία
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.