Μενού
Κορδέλα αστυνομίας
Αστυνομική επιχείρηση για τη διαλεύκανση υπόθεσης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Πολύ κοντά στη λύση του μυστηρίου της δολοφονίας της 63χρονης στη Χαλκίδα, η οποία βρέθηκε πολλαπλά μαχαιρωμένη μέσα στο σπίτι της, βρίσκεται σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η ΕΛΑΣ, βάζοντας στο «κάδρο» δύο υπόπτους.

Όπως ανέφερε η Ηρώ Καριοφύλλη στην εκπομπή «TLive» το κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών που πήγε στη Χαλκίδα, για να «διαλευκάνει την υπόθεση», έχει δώσει βαρύτητα στα πειστήρια που υπάρχουν και έχουν σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, ενώ παράλληλα έχει διατάξει άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Από την έρευνα του Τμήματος Ανθρωποκτονίων, διαπιστώθηκε πως οι δράστες ή ο δράστης στη Χαλκίδα γνώριζαν πάρα πολύ καλά πού πήγαιναν, τι θα έβρισκαν, πού ήταν κρυμμένο το πράγμα το οποίο θα έβρισκαν και πώς θα σκηνοθετούσαν τη ληστεία. Βάσει των καταθέσεων που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, ο άνθρωπος που πήγε εκεί γνώριζε πως το κλειδί του σπιτιού είναι κάτω από μία γλάστρα, εξωτερικά δίπλα στην πόρτα.

Χαλκίδα: Το «στοιχείο κλειδί» με το βάζο

Αφού σήκωσε τη γλάστρα, πήρε το κλειδί και άνοιξε την πόρτα, την ώρα που η κόρη της εκείνη την ώρα βρισκόταν στην εργασία της. Άξιο αναφοράς είναι ότι η κόρη της είχε βάλει 7.000 ευρώ σε ένα βάζο στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας, με τους δράστες ή τον δράστη να πηγαίνουν κατευθείαν στο δωμάτιο.

Τα δύο πρόσωπα φαίνεται πως γνώριζαν πού βρίσκονταν τα λεφτά μέσα στο δωμάτιο, τα στοίβαξαν στην κρεβατοκάμαρα και στη συνέχεια, έριξαν ρούχα πάνω στο κρεβάτι, για να «σκηνοθετήσουν» τη ληστεία.

Χαλκίδα: Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τον θάνατο της 63χρονης

Ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, μίλησε για το θρίλερ σχετικά με τον θάνατο της 63χρονης μέσα στο σπίτι της στη Χαλκίδα, σημειώνοντας πως οι έρευνες της ΕΛΑΣ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τη «διαλεύκανση» της υπόθεσης.

Υπογράμμισε, μάλιστα σχετικά με το συμβάν στη Χαλκίδα, όπου η 63χρονη βρέθηκε πολλαπλά μαχαιρωμένη μέσα στο σπίτι της, πως η Αστυνομία βρίσκεται πολύ κοντά στη σύλληψη του δράστη, για τον οποίο τόνισε πως είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την ταυτότητά του.

«Οι έρευνες στο σπίτι της 63χρονης στη Χαλκίδα ήταν εξονυχιστικές, υπήρχε μία πόρτα που έδειξε ότι δεν παραβιάστηκε, όποτε κάποιος γνώριζε ότι το κλειδί ήταν κάτω από τη γλάστρα. Η ΕΛΑΣ έχει αφήσει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, εξετάζοντας ακόμη και συγγενικά πρόσωπα. Υπάρχει μία πληροφορία ότι βρίσκεται κοντά η αστυνομία να συλλάβει τον δράστη και συνεχίζεται η έρευνα για την υπόθεση» είπε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Μπαλάσκας για τη Χαλκίδα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA