Μενού
Η πόλη της Χαλκίδας
Η πόλη της Χαλκίδας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Παρενέβη η Αρχή στην υπόθεση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος στη Χαλκίδα από το κύκλωμα εφοριακών της ΔΟΥ, δεσμεύοντας τα περιουσιακά στοιχεία των κατηγορουμένων.

Όπως ενημέρωσε η Άννα Κανδύλη στο δελτίο του Mega, μόλις έγινε ενημέρωση αρμοδίως για την υπόθεση, με εντολή του προέδρου της, κ. Βουρλιώτη, εκδόθηκαν διατάξεις δέσμευσης ακίνητης και κινητής περιουσίας των εμπλεκόμενων.

Αυτό σημαίνει πως πλέον έχουν παγώσει τα υπάρχοντά τους, από λογαριασμούς και τραπεζικές θυρίδες μέχρι όλα τους τα ακίνητα, αποτρέποντας την άντληση από αυτά που, όπως θα διαβάσετε, κάποιοι αποπειράθηκαν.

Πήγαν να σηκώσουν 100.000 ευρώ

Όπως αναφέρεται στο δελτίο, αφού βγήκαν οι διατάξεις, κάποια συγγενικά πρόσωπα των εμπλεκόμενων προσπάθησαν να σηκώσουν χρήματα και ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 100.000 ευρώ.

Σημειώνεται πως η δέσμευση αφορά φυσικά πρόσωπα που εμπλέκονται, καθώς και μία εταιρεία ιδιοκτησίας ενός εκ των κατηγορουμένων με κεντρικό ρόλο στην υπόθεση.

Η Αρχή διεξάγει έλεγχο σε βάθος 15ετίας, προκειμένου να διερευνηθεί αν και ποια περιουσιακά στοιχεία των προαναφερθέντων έχουν αποκτηθεί μέσω παράνομων δραστηριοτήτων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA