Μενού
peripoliko astinomia
Περιπολικό της αστυνομίας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Αποτέλεσμα εγκληματικής πράξης είναι ο θάνατος της 62χρονης γυναίκας στη Χαλκίδα, η οποία εντοπίστηκε νεκρή την περασμένη εβδομάδα.

Τα νεότερα στοιχεία όσον αφορά στο περιστατικό, αναφέρουν πως στο πτώμα της ηλικιωμένης εντοπίστηκαν έξι μαχαιριές.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή, από άτομο που τη φρόντιζε, στην πόρτα του σπιτιού της, μέσα σε λίμνη αίματος. Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία.

Αρχικά, οι αστυνομικοί υποψιάστηκαν ότι είχε πέσει από τη σκάλα, αλλά όταν το πτώμα μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία, εντοπίστηκαν οι μαχαιριές στον αυχένα της.

Αιτία του θανάτου, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star, είναι η τρώση του τραχήλου. 

Κατά τον τηλεοπτικό σταθμό, η πόρτα του σπιτιού δεν ήταν παραβιασμένη. 

Τι λέει η κόρη της 62χρονης που βρέθηκε νεκρή στη Χαλκίδα

Μιλώντας στο ίδιο μέσο, η κόρη της γυναίκας ανέφερε πως στο σπίτι μάλλον έγινε ληστεία, αλλά σημείωσε πως δεν έχει ιδιαίτερη ενημέρωση από την αστυνομία. 

Ενημέρωσε πως από το σπίτι έλειπαν χρήματα και ήταν ανάστατη μόνο η ντουλάπα στην οποία τα είχαν, ενώ δεν έλειπε τίποτα άλλο απ΄το σπίτι. 

Σημείωσε πως «δεν πάει κάπου το μυαλό μας» όσον αφορά στον δράστη, ενώ ανέφερε πως οι παππούδες της - οι γονείς του θύματος - έχουν ενημερωθεί για τον θάνατό της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA