Σε έγκλημα αποδίδεται ο θάνατος μίας 62χρονης που βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή μέσα στο σπίτι της στη Χαλκίδα, ενώ η κόρη της γυναίκας διαπίστωσε ότι έλειπαν 7.000 χιλιάδες ευρώ.
Όπως ανέφερε η εκπομπή «Live News» του Mega, η γυναίκα αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και ήταν κατάκοιτη. Αρχικά επικράτησε το σενάριο του θανάτου από πτώση, όμως από την εξέταση του ιατροδικαστή προέκυψε ότι έφερε πέντε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στον αυχένα.
Την 62χρονη γυναίκα εντόπισε μία 36χρονη, η οποία την φρόντιζε. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών που εξετάζουν το σενάριο της ληστείας πίσω από το φερόμενο έγκλημα.
«Πήραν χρήματα και την μαχαίρωσαν στον λαιμό. (σ.σ: Η 36χρονη που την εντόπισε) σοκαρίστηκε και πετάχτηκε έξω, κάλεσε το ΕΚΑΒ. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση, δεν ξέρουμε αν έχουν βρει, τι έχουν βρει, εάν υποψιάζονται κάποιον», δήλωσε στο Mega πρόσωπο από το στενό συγγενικό περιβάλλον της 62χρονης.
- Εφημερία 120 ωρών: Γιατρός κατέρρευσε μετά από 5 μέρες νον στοπ - «Επικοινωνιακά τεχνάσματα», λέει ο Γεωργιάδης
- Ελληνικό σουβλατζίδικο στο Παρίσι έχει ένα κάπως ερωτικό όνομα
- Το άγνωστο guest της Γιαννακοπούλου στο «Λόγω Τιμής» – Όταν μοιραζόταν το ίδιο πλάνο με τον Πυρπασόπουλο
- Ο ΕΟΦ «εξαφανίζει» 5 γνωστά προϊόντα από την αγορά: Δείτε ποια είναι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.