Μενού
Αστυνομία
Αστυνομία | EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Όλα όσα δηλώνει η 39χρονη περί ερωτικής συνεύρεσής της με τον 43χρονο στη Χαλκίδα είναι ψέματα, δηλώνει ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος και δηλώνει πως υπάρχουν στοιχεία που αποδομούν τους ισχυρισμούς της.

Ο κ. Αθανάσιος Τάρτης, σε συνέντευξή του στο Mega, αναφέρθηκε στην απολογία της συλληφθείσας για τη δολοφονία και ανέφερε πως υπάρχει μάρτυρας αλλά και στοιχεία που δείχνουν ότι είπε ψέματα για το περιστατικό που έλαβε πριν από 15 χρόνια.

Η 39χρονη ισχυρίστηκε ότι, μετά από καυγά με τον σύντροφο και μετέπειτα σύζυγό της, είχε έρθει κοντά με τον 43χρονο και παρότι τού είπε ότι δεν θέλει να συμβεί τίποτα μεταξύ τους, ήρθαν σε επαφή ενώ η ίδια ήταν υπό την επήρεια μέθης. 

«Είναι ψέματα όλα»

«Ο κατηγορούμενος δικαιούται να λέει ψέματα, και λέει ψέματα. Αυτό που λέει ότι υπήρξε ψύχρανση μεταξύ των δύο φίλων (σ.σ. του θύματος και της συζύγου της γυναίκας) από το 2011 δεν ισχύει γιατί ήταν μεταξύ των πιο στενών καλεσμένων στο γάμο του το 2021» εξήγησε ο δικηγόρος.

Οι σχέσεις τους διαταράχθηκαν πράγματι, συμπλήρωσε, αλλά έγινε όταν ο 43χρονος τον ενημέρωσε πως «η εμμονική σύζυγός του τον παρενοχλεί πολύ πολύ έντονα. Τότε απευθύνθηκε σε μένα με το ενδεχόμενο να καταθέσουμε και ασφαλιστικά μέτρα». 

«Είναι ψέματα όλα, είναι η προσπάθειά της να σκοτώσει δεύτερη φορά τον Σάκη. Να τον εμφανίσει ότι δήθεν πήγε με τη γυναίκα του καλύτερού του φίλου» συμπλήρωσε ο ίδιος και στη συνέχεια θέλησε να εξηγήσει τα κενά στην απολογία της.

Αναφερόμενος στα όσα είπε για το βράδυ που φέρεται να συνευρέθηκαν, στάθηκε στα όσα είπε για το σπίτι. Όπως είπε, την περίοδο που ο 43χρονος τούς έφτιαχνε την κουζίνα, στο οίκημα δεν υπήρχαν καν πόρτες και παράθυρα, όχι κρεβατοκάμαρα και σαλόνι, που είπε η 39χρονη. Τόνισε, δε, πως ένα από τα δύο άτομα που έκαναν μαζί τις εργασίες με το θύμα θα καταθέσει ως μάρτυρας.

«Τότε το σπίτι δεν είχε τίποτα άλλο εκτός από την κουζίνα. Δεν είχε κρεβατοκάμαρα, πόρτες, παράθυρα. Τίποτα απολύτως δεν υπήρχε». 

Η αιτία της δολοφονίας στη Χαλκίδα

Αναφερόμενος στη δράστιδα έκανε λόγο για μία «εμμονική και πανέξυπνη γυναίκα. Είναι η εντύπωση που αποκόμισε και ο ίδιος ο ανακριτής. Είναι μία γυναίκα με τετράγωνη λογική. Η στάση της στην ανάκριση εξέπληξε και τον ίδιο τον ανακριτή». 

Όσον αφορά στο γιατί σκότωσε τον 43χρονος, ο κ. Τάρτης δήλωσε πως η ίδια το έχει αποκαλύψει εμμέσως. Όταν ο σύζυγός της έμαθε, από το θύμα, για τι οχλήσεις, άλλαξε η ζωή της. 

«Όταν ενημέρωσε ο Σάκης τον φίλο του, ψυχράνθηκαν οι σχέσεις τους εκεί όμως ξεκίνησε και ένα μαρτύριο για τη δράστιδα. Γιατί, όπως είπαν οι γονείς της "τα μάτια της ήταν συνέχεια μαυρισμένα από το ξύλο". Δεν το λέω εγώ, το λένε οι γονείς της και το έχουν πει on camera» υπογράμμισε. 

Την παραμονή της δολοφονίας, «το ζευγάρι χώρισε, ο άντρας της την έδιωξε από το σπίτι. Και τι έκανε αυτή; Πήρε μαχαίρια από το σπίτι, τα οποία αποτελούσαν μέρος του δώρου γάμου της και πήγε με αυτά και έσφαξε τον Σάκη. Παρόλο που την προηγουμένη μέρα είχε πάει σε κατάστημα και είχε προμηθευτεί δύο άλλα μαχαίρια. Και μπορώ να το αποδείξω». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA